Vår massage

Traditionell thaimassage

30 minuter 450 kr
60 minuter 600 kr
90 minuter 900 kr

I dagens samhälle leder stress ofta till åkommor som huvudvärk, stela leder, nacke och ryggproblem. Då är denna 2500 år gamla massagemetod att föredra då den stimulerar kroppens muskler och linjer genom djupverkande helkroppsmassage där massören använder händer armar och knän till att frigöra spänningar samt stimulera blodcirkulationen i kroppen

Oljemassage

30 minuter 450 kr
60 minuter 600 kr
90 minuter 900 kr

Är en avslappnande helkroppsmassage med olja innehållande olika örter som ger ett psykologiskt och emotionellt välbefinnande i hela kroppen då blockeringar och blodcirkulation stimuleras.

Rekommenderas för en riktigt skön avslappning.

Varm oljemassage

30 minuter 450 kr
60 minuter 600 kr
90 minuter 900 kr

En underbart ljuvlig holistisk kroppsbehandling med österländsk inspiration. En behandling som ej går att beskriva, det måste upplevas! Kroppen uppnår fysisk och psykisk jämnvikt.

Örtmassage

30 minuter 500 kr
60 minuter 700 kr
90 minuter 1000 kr

Örter har brukats inom den asiatiska historien i årtusenden som medicin och lindring av olika åkommor som stela leder, svullnader, inflammationer i muskler, samt blodcirkulationen. Nu kan du prova på en behandling där vi med örter från Thailand kan erbjuda en behandling som ger en emotionell upplevelse både för kropp och själ.

Aromamassage

30 minuter 500 kr
60 minuter 650 kr
90 minuter 950 kr

En unik kom­plet­teran­de bland­ning av Thai, Ja­pansk och Ki­ne­sisk mas­sage där kun­den skräd­dar­syr sin egen bland­ning av arom­atisk olja. Oljan är ett ex­trakt från blom­mor, ör­ter och kryd­dor för att för­bät­tra själ, häl­sa och sti­mu­lera blod­cirku­la­tion­en. Mas­sa­gen är len, ryt­misk och upp­levs där­för som väldigt avslappnande.

Fotmassage

30 minuter 450 kr
60 minuter 600 kr
90 minuter 900 kr

Fotmassagen hjälper kroppen att motverka stress genom stimulering av nervsystemet och blodomloppet i kroppen. Då fötterna består av många punkter vars stimulans ger ett välbefinnande i hela kroppen. Känner du dig trött i fötterna efter en dag med mycket aktivitet då passar denna behandling bra.

Hot stone massage

60 minuter 700 kr
90 minuter 950 kr

Värmen från lavastenarna tränger djupt ned i alla spända muskler och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Nervsystemet slappnar av och ett underbart lugn sprider sig och gör din kropp behagligt avslappnad.

Behandlingen börjar med att varm olja ringlas över din kropp och därefter placeras de varma lavastenarna. Du masseras omväxlande med stenarna och omväxlande med sköna knådningar med tekniker från den klassiska massagen – mjukt eller kraftfullt utifrån dina önskemål.

Behandlingen är perfekt för dig som känner dig frusen eller som behöver en boost.

Sportmassage

60 minuter 700 kr
90 minuter 950 kr

De grundläggande teknikerna som används i vår Deep Sport Massage liknar terapeutisk massage och Aroma massage, men fokuserar på muskel- och vävnadshälsa.

Dessutom tillämpar dessa tekniker ofta mer friktion och djupt, långsamt tryck, vilket hjälper till att minska ansamlingen av syror som hämmar muskelhälsan. Andra tekniker fokuserar på att minska skador för att nå det stadium där kroppens naturliga läkningsprocess tar över.

Bodyscrub

30 minuter 600 kr
60 minuter 900 kr

Vi erbjuder hudbehandling med produkter från välkända varumärken. Behandlingen tar bort döda celler samt ger huden en ny ren och slät yta.