Presentkort / Förmånskort

* PRESENTKORT *

Ge bort en härlig upplevelse – köp ett presentkort! Vi har presentkort ni kan köpa åt familj, vänner och anställda! Gör så här, välj en eller flera av de massageformer som finns och inbetala belopp på bankgiro 588-7047 eller köp hos Aiyara Thai Wellness.

Uppge ditt namn som avsändare. Därefter skickar du ett meddelande till info@aiyarathaiwellness.se där du anger namn och adressuppgifter till den person/personer som du vill ska få massagen så skickar vi presentkortet till dem. Presentkorten skrivs ut i belopp och behandlingsminuter.

*BONUSKORT*

För våra återkommande kunder. Fråga efter vårt bonuskort och erhåll fri behandling vid fullt ifyllt bonuskort.

*FRISKVÅRDSKUPONGER*

Om din arbetsgivare har köpt produkten Friskvårdskuponger ger detta dig som anställd mer värde för friskvårdsbidraget! Som innehavare av Friskvårdskuponger Premium har du tillgång till flera erbjudanden, rabattavtal och fördelaktiga priser från en rad friskvårdsleverantörer runt om i landet. Du hittar dessa genom en direktlänk och som i vissa fall visas på din arbetsgivares Intranät. Mer information kan lämnas av din personalavdelning!

*FRISKVÅRDSTJÄNSTER*

Med friskvårdsbidraget erbjuder din arbetsgivare dig ett enkelt och flexibelt sätt att ta hand om dig. Tillsammans hjälper vi dig att må bra. Du betalar din friskvårdsaktivitet med app eller med kupong beroende vilken lösning din arbetsgivare har valt.

*KORTBETALNING*

Naturligtvis tar vi kortbetalning vid alla våra behandlingar.